Автобуски и Железнички станици
Печати Е-пошта

Назив
Адреса cialis pharmacie
Контакт

Автобуска станица
Битола


Железничка бб,
Битола

Тел: (047)231-420


 

 

Автобуска станица
Прилеп

Сотка

Ѓорѓиоски бб,
Прилеп

Тел: (048) 425-555


 

Автобуска станица
Ресен

Ленинова бб,
Ресен

Тел: (047) 451-756


 

Скорпион Травел
Крушево

Мише Ефтим 55,
Крушево

Тел: (048) 477-276 viagrasansordonnancefr.com


Автобуска станица
Демир Хисар

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел: (047) 276-241


Железничка станица
Битола


Железничка бб,
Битола

Тел: (047)237-110


 

 

Железничка станица
Прилеп


Архиепископ Доситеј бб,
Прилеп

Тел: (048) 412-660


 

 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп