Печати Е-пошта

Назив
Адреса
Контакт

МВР - Битола

1-ви Мај бб,
Битола

Тел:(047)225-110


 

МВР-Крушево

Никола Ѓурковиќ бб,
Крушево

Тел:(048)192
Тел:(048)477-045


 

МВР- Ресен

Маршал Тито бб,
Ресен

Тел:(047)451-492


 

СВР- Крани

С. Крани бб,
Ресен

Тел:(047)483-247


 

Полициска станица

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел:(047)276-177


 

Полициска станица

с.Ропотово

Тел:(048)457-319


 

МВР-Кривогаштани

с.Кривогаштани

Тел:(048)471-425


 

Полициска станица

с.Новаци

Тел:(047)282-122


 

Брза Помош

Битола

Тел:(047) 194


 

Брза Помош

Прилеп

Тел:(048) 194


 

Брза Помош

Ресен

Тел:(047) 194


 

Брза Помош

Крушево

Тел:(048) 194


 

Против пожарна единица

Битола

Тел:(047) 193


 

Против пожарна единица

Прилеп

Тел:(048) 193


 

Против пожарна единица

Ресен

Тел:(047) 193


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп