Imprimer Envoyer
There are no translations available.

Назив
Адреса                                                                                                         
Контакт

"Ана Турс"

Безистен, Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(047)203-580


 

"Ариес"

Далматинска 2,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
www.aries.com.mk
Тел:(047)224-155


 

"Бела Роза"

Велешка 19,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
www.belaroza.com.mk
Тел:(047) 225-254


 

"Биба Турс"

Велешка 9,
Битола

Тел:(047)220-283


 

"Балојани"

Солунска 111-Д,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
www.balojani.com.mk
Тел:(047)220-204


 

"Караџа Турс"

Никола Тесла 18,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(047)236-628


 

"Кри Турс"

Ленинова 15,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(047)223-322


 

"Маракана Даја"

Пелагонка 2,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(047)221-762
 

"Орбита"

Далматинска 68 А, Битола

www.orbita-mk.com
Тел:(047)228-877


 

"Палас"

Рузвелтова бб,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
www.palas.com.mk
Тел:(047)222-900


 

"Тенерифе Турс"

 

 

Жикица Ј. Шпанац бб,
Битола

Тел:(047)221-111


 

"Виа Игнациа"

Максим Горки 78,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(047)237-166


 

"Турист"

Крале Марко 16,
Битола

www.turist.com.mk
Тел:(047)220-777
 

"Тео Травел"

Пелагонка 2,
Битола

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
www.teotravel.com.mk
Тел:(047)228-185


 

"Милениум Травел"

Ленинова 75,
Битола

www.milleniumtravel.com.au
Тел:(047)203-333


 

"Бран"                                    

Самоилова 75,
Прилеп

www.bran.com.mk
Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(048)434-606


 

"Брацо"

Борка Утот 9-а,
Прилеп

www.braco.com.mk
Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(048)417-447


 

"Виаџо"

Борка Талески 78,
Прилеп

www.viaggiotours.com
Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(048)550-606


 

"Инфо турс"

Кузман Јосифоски 11,
Прилеп

www.infotours.mk
Тел:(048)419-418


 

"Лион Олимпик"

Гоце Делчев 47/8,
Прилеп

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(048)416-001


 

"Макдомини 92"

Борка Утот 9,
Прилеп

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(048)418-822


 

"Мега мак маратон"

Сотка Ѓорѓиоски 28,
Прилеп

Тел:(048)419-636


 

"Пелагонија турс"

бул.Гоце Делчев 19,
Прилеп

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.
Тел:(048)415-810


 

Туристичко Биро

Илинденска бб,
Крушево

Тел:(048)477-800


 

"ТA Пеликан"

Ленинова 33,
Ресен

www.pelikan.com.mk
Tel:(047)451-140


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)French (Fr)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

SPONSORS

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп