Печати Е-пошта

Назив
Адреса                                                                                                         
Контакт

"Ана Турс"

Безистен, Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)203-580


 

"Ариес"

Далматинска 2,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.aries.com.mk
Тел:(047)224-155


 

"Бела Роза"

Велешка 19,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.belaroza.com.mk
Тел:(047) 225-254


 

"Биба Турс"

Велешка 9,
Битола

Тел:(047)220-283


 

"Балојани"

Солунска 111-Д,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.balojani.com.mk
Тел:(047)220-204


 

"Караџа Турс"

Никола Тесла 18,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)236-628


 

"Кри Турс"

Ленинова 15,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)223-322


 

"Маракана Даја"

Пелагонка 2,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)221-762
 

"Орбита"

Далматинска 68 А, Битола

www.orbita-mk.com
Тел:(047)228-877


 

"Палас"

Рузвелтова бб,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.palas.com.mk
Тел:(047)222-900


 

"Тенерифе Турс"

 

 

Жикица Ј. Шпанац бб,
Битола

Тел:(047)221-111


 

"Виа Игнациа"

Максим Горки 78,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)237-166


 

"Турист"

Крале Марко 16,
Битола

www.turist.com.mk
Тел:(047)220-777
 

"Тео Травел"

Пелагонка 2,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.teotravel.com.mk
Тел:(047)228-185


 

"Милениум Травел"

Ленинова 75,
Битола

www.milleniumtravel.com.au
Тел:(047)203-333


 

"Бран"                                    

Самоилова 75,
Прилеп

www.bran.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)434-606


 

"Брацо"

Борка Утот 9-а,
Прилеп

www.braco.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)417-447


 

"Виаџо"

Борка Талески 78,
Прилеп

www.viaggiotours.com
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)550-606


 

"Инфо турс"

Кузман Јосифоски 11,
Прилеп

www.infotours.mk
Тел:(048)419-418


 

"Лион Олимпик"

Гоце Делчев 47/8,
Прилеп

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)416-001


 

"Макдомини 92"

Борка Утот 9,
Прилеп

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)418-822


 

"Мега мак маратон"

Сотка Ѓорѓиоски 28,
Прилеп

Тел:(048)419-636


 

"Пелагонија турс"

бул.Гоце Делчев 19,
Прилеп

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)415-810


 

Туристичко Биро

Илинденска бб,
Крушево

Тел:(048)477-800


 

"ТA Пеликан"

Ленинова 33,
Ресен

www.pelikan.com.mk
Tel:(047)451-140


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп