Печати Е-пошта

Назив
Адреса
Контакт

"Авто Плин"

Краварски пат бб,
Битола

Тел:(047)268-772


 

"Лук Оил"

Магистрален пат М5,
Битола

Тел:(047)227-400   
www.lukoil.com.mk


 

"Макпетрол"

Иво Лола Рибар бб,
Битола

Тел:(047)202-830   
www.makpetrol.com.mk


 

"Макпетрол"

Ловчански пат бб,
Битола

Тел:(047)202-810


 

"Макпетрол"

Прилепска бб,
Битола

Тел:(047)202-820


 

"Макпетрол"

Довлеџик бб,
Битола

Тел:(047)202-210


 

"Торпедо-мобил"

Прилепска бб,
Битола

Тел:(047)220-323


 

"Макпетрол"

Леце Котески бб,
Прилеп

Тел:(048)403-300


 

"Бм Петрол"

Егејска 102, 
Прилеп

Тел:(048)413-686


 

"БМ-Оил"

Орде Чопела бб,
Прилеп

Тел:(048)402-400


 

"Буне Петрол Компани"

Орде Тодороски-Шемко 32,
Прилеп

Тел:(048)471-901


 

"Ел Терм"

Леце Котески бб,
Прилеп

Тел:(048)423-262  
Тел:(075)353-580


 

"Макпетрол"

Порта, Крушево

Тел:(048)403-350


 

"Мит Оил"

Борис Кидрич 178,
Ресен

Тел:(047)455 235
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Свети Атанас"

с.Сливница,
Ресен

Тел:(047)480 530


 

"АЕ Петрол"

с.Царев Двор,
Ресен

Тел:(047)488 900


 

Макпетрол

Корчуланска бб,
Ресен

Тел:(047)455 290


 

"Макпетрол"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел:(047)202 515


 

"Еко Тен"

с.Долнени

Тел:(048)473 817


 

"Макпетрол"

с.Ропотово

Тел:(048)475-193


 

Бензинска станица

с.Дебреште

Моб:(071)782-434


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп