Imprimer Envoyer
There are no translations available.

Назив
Адреса                           
Контакт

АМСМ


Арон Ароести бб,
Битола

Тел: (047)242-260


 

 

АМД "Прилепец"

Ул. Моша Пијаде бр. 230,
Прилеп

Тел: (048) 426-909
Факс:(048) 426-909


 

"Палма Шоп"

Бул.Гоце Делчев бр.48,
Прилеп

Тел: (048) 433-317
Тел: (048) 434-317
Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.


 

АМСМ

Маршал Тито бб,
Ресен

Тел: (047) 277-987


АМС "Железник"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел: (047)277-987


 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)French (Fr)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

SPONSORS

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп