Печати Е-пошта

Назив
Адреса                           
Контакт

АМСМ


Арон Ароести бб,
Битола

Тел: (047)242-260


 

 

АМД "Прилепец"

Ул. Моша Пијаде бр. 230,
Прилеп

Тел: (048) 426-909
Факс:(048) 426-909


 

"Палма Шоп"

Бул.Гоце Делчев бр.48,
Прилеп

Тел: (048) 433-317
Тел: (048) 434-317
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

АМСМ

Маршал Тито бб,
Ресен

Тел: (047) 277-987


АМС "Железник"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел: (047)277-987


 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп