Печати Е-пошта

Назив
Адреса
Контакт

"Бабук"

Рузвелтова 34,
Петар Петровиќ Његош бр.119,
Битола

 

Тел:(047)226-851 
Тел:(047)236-851 
www.babuk.com-mk


 

"Барби                                     Office store"

Пелагонка 2,
Битола

Тел:(047)223-332 
Тел:(047)227-544 
www.officestore.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Киро Дандаро"

Ѓуро Ѓаковиќ бб,
Битола

Тел:(047)224-623


 

"Киро Дандаро"

Партизанска бб,
Битола

Тел:(047)258-035


 

"Македонска книга"

Јосиф Јосифовски 1,
Битола

Тел:(047)225-082


 

"Пергамент"

Јорго Османо 12,
Битола

Тел:(047)233-844 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


"Пинк"

Партизанска 96,
Битола

Тел:(047)254-224


 

"Пинк"

Никола Тесла 66,
Битола

Тел:(047)241-480


 

"Просветно дело"

Иван Милутиновиќ 18,
Битола

Тел:(047)240-899


 

"Викели"

Марксова 22,
Прилеп

Тел:(048)411-770  
Тел:(048)437-770 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Куќата на традицијата и културата"

Маркс и Енгелс 21,
Битола

Моб:(075)651-065


 

"Бохемија"

Јосиф Јосифовски ББ,
Битола

Тел:(047)237-496


 

Друштво за Македонски ракотворби

Крстин Чолаковски-Кичо 71,
Битола

Се занимава со плетење, цртање на стакло, пескарење, сувенири од дрво, ткаење.
Тел:(047)235-865


 

Горан Поповски

Васко Карангелевски 27/38,
Битола

Самостоен производител на плетени и ткаени работи                                           Моб:(070)768-379
www.goranswork.blog.mk


"Екипром"

Никола Тесла 45-А,
Битола

Тел:(047)236-989
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.ekiprom.com


 

"Софима"

Маршал Тито 130,
Битола

Тел:(047)242-165


 

"Избор-99"

Јане Сандански 10,
Прилеп

Моб:(070)567-530
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Кондор"

Х.Т.Карпош 22,
Прилеп

Тел:(048)413-145


 

"Фрезија"

Мице Козар бб
Прилеп

Моб:(075)621-549


 

"Холи арт"

11-ти Октомври ламела Б/11,
Прилеп

Тел:(048)433-129
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Дронто"

Марксова 88,
Прилеп

Моб:(071)617-031


 

"Оскар голд"

Бидимаш бб,
Прилеп

Тел:(048)400-450
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Мода Сонце АС"

Прилеп

Производство на ракотворби со народни мотиви.                                     
Тел.
(076)870-975


 

Атеље
Никола Топчиоски

Kej 1ви Мај 6,
Прилеп

Тел:(075) 402-836
www.ateljetopcija.blogspot.com


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп