Imprimer Envoyer

 

"Epinal"

Marshal Tito nn,

Bitola

Phone:(047)224-777

www.hotelepinal.com

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

________________________________________

"Astra"

K.J. Pitu 7,

Prilep

Phone:(048)426-615

________________________________________

"Astra Club"

Marshal Tito 61 nn,

Bitola

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

Phone:(047)231-565

________________________________________

"Apex"

Nearby the old city tavern,

Prilep

CASINOS

prénom

Adresse

Contact

"Epinal"

Maréchal Tito nn,

Bitola

Téléphone: (047) 224-777

Www.hotelepinal.com

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

________________________________________

"Astra"

K.J. Pitu 7,

Prilep

Téléphone: (048) 426-615

________________________________________

"Astra Club"

Maréchal Tito 61 nn,

Bitola

Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

Téléphone: (047) 231-565

 

________________________________________

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)French (Fr)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

SPONSORS

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп