Печати Е-пошта

Назив
Адреса
Контакт

"Епинал"

Маршал Тито бб, Битола

Тел:(047)224-777 
www.hotelepinal.com
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Астра"

К.Ј.Питу 7, Прилеп

Тел:(048)426-615


 

"Астра клуб"

Маршал Тито 61, Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)231-565


 

"Apex"

Поранешна градска кафеана,         Прилеп

 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп