Печати Е-пошта

Назив
Адреса
Контакт

Расчекор

Партизанска 21-Битола

www.rascekor.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

Инфинити

Ленинова бб, Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите                     www.infinityclub.com.mk


 

Позитив

Т.Ц Пелагонка 2- Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Вип

Во близина на Домот на             културата во Прилеп

www.clubvip.com.mk


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп