Печати Е-пошта

Назив                               
Локација                               
Контакт

Спортска сала
"Младост"

Стив Наумов 116,
Битола

www.mladost.org.mk Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)220-826
Моб:(075)301-393
Моб:(071)626-010


 

Скијачки центар
"Нижо поле"

с.Нижополе бб,
Битола

Тел:(047)293-158


 

Скијачки центар
"Молика"

Национален парк Пелистер,
Бегова Чешма бб,
п.фах 110, Битола

Тел:(047)229-406
www.hotelmolika.com.mk


 

Ски Центар

С.Нижополе бб,
Битола

Тел:(047)207-800


 

Стадион  
"Тумбe кафе"

Тумба кафе п.фах 38, Битола

Тел:(047)223-033


 

Базен  "Довлеџик"

Довлеџик бб,
Битола

Тел:(047)207-847


 

Базен "Епинал"

Маршал Тито бб,
Битола

Тел:(047)224-777


 

Олимписки базен

Градско Шеталиште бб,
Битола

Тел:(047)222-971


 

Алпинистички клуб
"Вертикал"

"Драгорска" бр. 24 
Битола

www.verticalbitola.com


 

"Маркови Кули"

Јоска Јорданоски бб,
п.фах 123, Прилеп

Тел:(048)430-965 
Тел:(048)426-260
Факс:(048)420-851
www.markovikuli.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

 

Параглајдинг клуб
"Делта"

11-ти Октомври 36а,
Прилеп

Тел:(048)415-524 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

Ракетновоздухопловен клуб "Циолковски"

Дом на народна техника,
Прилеп

Тел:(048)423-416


 

Аеро клуб "Прилеп"

Дом на народна техника,
Прилеп

Тел:(075)415-168
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп