Печати Е-пошта

Назив
Локација
Опис

Рибарско село- "Рибарска биоградина"

с. Отешево

Рибарското село е подигнато на површина од два хектари, од кои биоградината зафаќа половина хектар. Со повлекувањето на водата на располагање се три хектари од брегот. Зелки засадени под вода, female viagra околчени градини со зеленчуци и овошја се распослани на самиот брег на Рибарското село, кај туристичката населба Отешево. Се cialis pharmacie одгледуваат калифорниски црви, произведуваат биолошко ѓубриво и со негова помош се храни песокливата земја и се прави мала градина. Се е во рамките на туризмот и само за тие цели. Секој турист и добронамерник може сам да набере https://www.acheterviagrafr24.com/prix-viagra/ од зелките, а посетителите се воодушевени кога ќе ги видат зелките над водата. Тоа го доживуваат како атракција. А и добро им доаѓа кога ќе вкусат од јаготките и малинките.


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп