Печати Е-пошта

Назив
Адреса
Контакт

"Адут"

Охридска 2в,
Битола

Тел:(047)234-224 
Моб:(075)420-530 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Алтипармак"

Далматинска 29,
Битола

Тел:(047)223-890 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Гизмо"

Васко Карангелески бб,
Битола

Тел:(047)254-307


 

"Експресо"

Васко Карангелески лам.1 лок.1/66, Битола

Тел:(047)256-038


 

"Игучи"

Маршал Тито 56,
Битола

Моб:(071)333-654 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Инстинкт"

Маршал Тито 44а,
Битола

Моб:(075)362-155


 

"Интермецо"

Маршал Тито бб,
Битола

Моб:(070)207-049


 

"Кафе Стил"

Иван Милутиновиќ 52,
Битола

Моб:(071)527-415


 

"Ла каса"

МаршалТито 99,
Битола

Моб:(075)425-686


 

"Лектира"

Маршал Тито 54,
Битола

Тел:(047)239-054


 

"Милениум"

Маршал Тито 48,
Битола

Тел:(047)241-001 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Пајтон"

Маршал Тито 87,
Битола

Тел:(047)231-070


 

"Папаз кафе"

Маршал Тито 46,
Битола

Тел:(047)233-867


 

"Перињон"

Климент Охридски бб
Лам.4 лок.5, Битола

Тел:(047)241-205


 

"Пит стоп кафе"

Никола Тесла 18 кат 1,
Битола

Тел:(047)258-165


 

"Порта Џез"

Маршал Тито 65,
Битола

Тел:(047)236-615


 

"Портал"

Васко Карангелески бб,
Битола

Моб:(071)245-995


 

"Симбол"

Маршал Тито 65,
Битола

Тел:(047)228-722


 

"Соларис"

Маршал Тито 89,
Битола

Тел:(047)241-188


 

"Шатор"

Св. Климент Охридски бб,
Битола

Тел:(047)231-066 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Шрек"

Добривое Радосављевиќ 10а,
Битола

Моб:(070)207-221


 

"Вирус"

Борка Талески бб,
Прилеп

Тел:(048)550-360


 

"Апореа"

Орде Тутески бб,
Прилеп

Моб:(070)719-511


 

"Дајмонд клуб"

бул.Гоце Делчев бб,
Прилеп

Моб:(075) 883-040;
Моб:(071) 911-305


 

"Кавали"

бул.Гоце Делчев бб,
Прилеп

Моб:(070)504-084


 

"Кинг"

Тодор Паница 17,
Прилеп

Тел:(048)415-301


 

"Белами"

Илинденска бб
Крушево

Тел:(075)421-947


 

"Ре-публик"

Илинденска бб
Крушево

Тел: (075) 396-085;
Тел:(071) 555-313


 

"Планет"

Илинденска бб
Крушево

Тел:(070)887- 636


 

"Оаза"

Гоце Делчев бб,
Ресен

Моб:(078)343-343


 

"Голд"

Гоце Делчев 4,
Ресен

Моб:(078)367-777


 

"Алдо Моро"

Г.Делчев бб,
Ресен

Моб:(071)771-063


 

"Китим"

Маршал Тито бб,
Ресен

Моб:(070) 237-169


 

"Ин"

Мите Богоевски бб,
Ресен

Моб:(071)559-075


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп