Печати Е-пошта

Назив                          
Адреса
Контакт

"Де Ниро"

Кирил и Методиј 5, Битола

Тел:(047)222 656
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.hotel-deniro.com


 

"Кус – Кус"

Кирил и Методиј 2а, Битола

Тел:(047)222 603
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Лео"

Маршал Тито 115, Битола

Тел:(047)228 140
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Метро"

Лазо Трповски 1а, Битола

Тел:(047)234 288


 

Пицерија "Ла Страда" Гоце Делчев бб, Прилеп

Тел:(048)414-212


 

Пицерија "Леоне"

Гоце Делчев бб, Прилеп

Тел:(048)418-282


 

Пицерија "Скар"

Шула Мина 38, Крушево

Тел:(048)476 602
Тел:(048)477 219


 

Пицерија  "Андора"

Taќе Бербер 2, Крушево

Тел:(048)477 450


 

Пицерија "Папа Рацо"

Тоше Проески бб, Крушево

Тел:(078)308 617


 

Пицерија  "Рома"

Илинденска 39, Крушево

Тел:(048)476 519
Тел:(070)536 891


 

Пицерија "Златна 7ка"

Маршал Тито, Демир Хисар

Тел:(047)277 247


 

Пицерија "Глен Вуд Либра"

Битолска 36, Демир Хисар

Тел:(047)276 003


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп