Печати Е-пошта

Назив                              
Адреса                                
Контакт

"Адриатик"

Кумровец бб,
Битола

Тел:(047)227-510


 

"Антико"

1-ви Мај 243,
Битола

Тел:(047)239-660
 

"Балкан"

Ружа Делчева бб,
Битола

Тел:(047)252-984


 

"Белведере"

Добривоје Радосављевиќ 3,
Битола

Тел:(047)230-110


 

"Бистро Триангл"

Партизанска 1,
Битола

Тел:(047)231-580


 

"Бриони"

Ж.Ј.Шпанац 42,
Битола

Тел:(047)224-533


 

"Гарден Имиџ"

Владимир Назор 4,
Битола

Тел:(047)228-596


 

"Грне"

Маршал Тито бб,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)237-800


 

"Гурман"

Коле Неделковски 6,
Битола

Тел:(047)237-774
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Довлеџик"

Довлеџик бб,
Битола

Тел:(047)207-811


 

"Елен 2"

Владимир Назор бб,
Битола

Тел:(047)262-244


 

"Жежо"

Прилепска бб,
Битола

Тел:(047)227-018


 

"Император"

Градско шеталиште бб,
Битола

Тел:(047)222-971


 

"Капри"

Довлеџик бб,
Битола

www.kapri.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)256-500
Тел:(047)257-600


 

"Корзо"

Маршал Тито 95,
Битола

Тел:(047)241-888


 

"Ловец"

Партизанска 16,
Битола

Тел:(047)220-533


 

"Фонтана Бе-Ни"

Иво Лола Рибар бб,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047)242-680


 

"Соколски"

с.Дихово,
Битола

Тел:(047)293-532
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Рустико"

11-ти Октомври 3,
Битола

Тел:(047)522-009


 

"Шатор"

с.Трново,
Битола

Тел:(047)293-409


 

Кинески ресторан
"Cou Ling"

Солунска 234,
Битола

Тел:(047)259-312
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

Национален ресторан
"TWINS"

Спроти Градскиот часовник,
Битола

Тел:(047)232-044
www.restorantwins.com
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Банкок ориентал"

Мице Козар 212,
Прилеп

Тел:(048)425-027


 

"Делфина"

Точила 1а,
Прилеп

Тел:(048)410-300


 

"Македонска куќа"

Јоска Јорданоски 4,
Прилеп

Тел:(048)433-419
www.makedonskakuka.com


 

"Порта"

Републиканска 84,
Прилеп

Тел:(048)424-240


 

"Сити паб"

Јане Сандански 2,
Прилеп

Тел:(048)403-402
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Че"

Плетвар,
Прилеп

Тел:(048)450-050


 

"Амфора"

Леце Котески бб,
Прилеп

Тел:(048)410-044


 

"Болеро"

Орде Тутески 24,
Прилеп

Тел:(048)429-016
Моб:(075)440-717


 

"Шапе"

Илинденска бб,
Крушево

Тел:(047)477-809


 

"Два ловци"

Шула Мина бб,
Крушево

Тел:(048)476-477


 

"Мета"

Илинденска 60,
Крушево

Тел:(048)477-366


 

"Раскрсница"

с.Брајчино бб,
Ресен

Тел:(047)482-322
Моб:(075)501-830


 

"Мали Рај"

с.Стење бб,
Ресен

Тел:(047)484-555
Моб:(071)225-148


 

"Рајска Градина"

с.Претор бб,
Вилска населба, Ресен

Моб:(070)525-511


 

"Галаксија"

с.Претор бб,
Ресен

Моб:(070)336-855


 

"Стар сокак"

Гоце Делчев бб,
Ресен

Тел:(047)454-300
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

"Вито"

Мите Богоевски бб,
Ресен

Тел:(047)453-005


 

"Горна куќа"

с. Слепче,
Демир Хисар

Моб:(075)456-380                        Тел:(047)520-829


 

"Бисер"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел:(047)276-474


 

Ресторан "Европа"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел:(047)275-201
Моб:
(075)443-864 
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп