Печати Е-пошта

Назив                                
Адреса                           
Контакт                                
Капацитет

"Виа Апартмани"

Елпида Караманди 4
во близина на Широк Сокак,
Битола

www.via.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Моб: (070) 514-958
Моб:
(075) 552-343

4 апартмани со 11 легла. Секој апартман има сопствено капатило и кујна.


 

"CHOLA"
Guest house

Стив Наумов 80,
Битола

www.chola.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 224-919

3 соби со по две легла и сопствени капатила.


 

Вила "Дихово"

с. Дихово,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.villadihovo.com
viagrasansordonnancefr.com Тел:(047) 293-040
Моб:(070) 544-744

3 четворокреветни соби.

 


 

Вила "Балојани"

с. Магарево,
Битола

www.balojani.com.mk Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 220-204
Teл:(047) 203-203

Две двокреветни и една трокреветна соба. Два одделни тоалети.


 

Вила "Патриција"

с. Дихово,
Битола

Тел:(047) 239-977,
Moб:(075) 237-887

Moжат да се сместат oд 6- 8 лица.


 

Вила "Дајмонд"

11 Октомври 4,
Битола

Тел:(047)251-632;                            Moб:(070) 536-922
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.villadiamond.com.mk

2 еднокреветни,
6 двокреветни,
4 трокреветни,
1 апартман.


 

Вила "Колa"

Нико Доага 21,
Крушево

Тел:(070) 379-276

6 апартмани (***)
3 двокреветни соби (**)


 

Вила "Папу"

Нико Доага бб,
Крушево

Тел:(075) 589-090

4 апартмани (***)
2 соби (**)


 

Вила "Софија"

Шула Мина бб,
Крушево

Тел:(070) 933-859

1 апартман (***)
1 соба (*)


 

Вила "Бурне"

Илинденска 99,
Крушево

Тел:(070) 376-929

3 соби (**)


 

Вила "Гора"

Питу Гули 53а,
Крушево

Тел:(075) 841-253 
www.vilagora.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

12 соби (**)


 

Вила "Павија"

Коча Миленку 12,
Крушево

Тел:(075) 245-724

4 апартмани (**)


 

Куќа
Ефросина Бојаџиева

Нико Доага 70,
Крушево

Тел:(048) 477-058

3 соби(*)


 

Куќа
Владо Чавкароски

Илинденска 92,
Крушево

Тел:(071) 747-544

5 соби (*)


 

Куќа
Стојче Сазданоски

Коча Миленку 72,
Крушево

Тел:(070) 565-724

1 апартман,
1 соба (*)


 

Куќа
Анастас Тана

Коча Миленку 16,
Крушево

Тел:(070) 654-251

1 апартман (**)


 

Куќа
Ангелески Ѓоко

Во близина на
хотелскиот комплекс,
Крушево

Тел:(048) 477-800

1 трокреветна соба,
1 двокреветна соба,
1 петтокреветна соба


 

Куќа
Чавкароски Никола

Во близина на
центарот на градот,
Крушево

Тел:(048) 477-800

2 трикреветни соби со кујна и капатило,
3 четворокреветни соби со кујна и капатило.


 

Куќа
Чавкаровски Таки

Во центарот на градот,
Крушево

Тел:(048) 477-800

1 двокреветна соба
2 трокреветни соби


 

Куќа
Ѓорчески Ѓоко

20м. од почетокот на жичарницата, Крушево

Тел:(048) 477-800

1 апартман,
1 трокреветна соба
2 двокреветно соби


 

Куќа
Христоски Јоргу

Во близина на хотелскиот комплекс, Крушево

Тел:(048) 477-800

10 луксузно опремени соби (собите се двокреветни, трокреветни и четворокреветни)


 

Куќа
Илија Иваноски

100 метри од центарот на градот, Крушево

Тел:(048) 477-800

1 трокреветен апартман,
1 четворокреветен апартман,
1 соба со три лежаи.


 

Куќа
Јулијана Наумоска

Во близина на хотелскиот комплекс, Крушево

Тел:(048) 477-800

3 двокреветни соби


 

Куќа
Кјурчиески Михајло

250 метри од центарот на градот, Крушево

Тел:(048) 477-800

1 петтокреветна соба,
2 трокреветни соби


 

Куќа
Михајлоска Флора

Во близина на хотелскиот комплекс, Крушево

Тел:(048) 477-800

5 четворокреветни соби


 

Куќа
Моцан Коста

200 метри од центарот на градот, Крушево

Тел:(048) 477-800

4 двокреветни соби


 

Куќа
Николоски Ѓоко

Во центарот на градот,       Крушево

Тел:(048) 477-800

1 петтокреветна соба,
2 трокреветни соби


 

Куќа
Папакоча Цветанчо

До почетокот на жичарницата, Крушево

Тел:(048) 477-800

2 двокреветни соби,
1 трокреветна соба


 

Куќа
Папакоча Драги

250 метри од центарот на градот, Крушево

Тел:(048) 477-800

1 апартман,
2 двокреветни соби


 

Куќа
Најденоска Гордана

Во близина на центарот на градот, Крушево

Тел:(048) 477-800

1 апартман


 

Куќа
Трајчулески Киро

Во близина на хотелскиот комплекс, Крушево

Тел:(048) 477-800

2 трикреветни соби,
3 двокреветни соби


 

Куќа
Димоска Василка

Во близина на хотелскиот комплекс, Крушево

Тел:(048) 477-800
Тел:(048) 477-484

2 трикреветни соби,
3 двокреветни соби


 

Куќа
Раде Лега

Во центарот на градот,        Крушево

Тел:(048) 477-800

1 двокреветен апартман,
1 трокреветен апартман,
1 четворокренетен апартман


 

Куќа
Здравевски Никола-Пачо

Во близина на жичарницата, Крушево

Тел:(048)477-800

2 апартмани-четрикреветни


 

Куќа
Елеонора Николоска

Во близина на жичарницата, Крушево

Тел:(048) 477 800

2 двокреветни соби


 

Куќа
Анастас Тана

200 метри од центарот на градот-Крушево

Тел:(048) 477 800

2 двокреветни соби


 

Куќа
Здравевски Благој

Во близина на центерот на градот, Крушево

Тел:(048)477 800

2 трокреветни соби


 

Куќа
Паљока

Во близина на центарот на градот, Крушево

Тел:(048)477 800

3 двокреветни соби


 

Семејство
Диневски


с.Брајчино

Моб:(071) 850472

2 двокреветни
1 еднокреветна соба


 

Семејство
Шуковски

с.Брајчино

Моб:(070) 499-182

2 двокреветни
1 трокреветна соба


 

Семејство
Костовски

с.Брајчино

Моб:(070) 507-367

5 двокреветни соби


 

Семејство
Ангеловски

с.Брајчино

Тел:(047) 482-222
Моб:(070) 640-400

4 двокреветни,
2 трокреветни соби и
1 апартман


 

Семејство
Туџаровски

с.Долно Дупени

Тел:(047)482-507
Моб:(070) https://www.acheterviagrafr24.com/prix-viagra/ 895-464

2 трокреветни соби


 

Семејство
Димитровски

с.Долно Дупени

Моб:(070) 266-968

8 двокреветни
4 трокреветни соби


 

Семјство
Каранфиловски

с.Долно Дупени

Тел:(047) 482-593
Моб:(075) 347-484

3 двокреветни соби


 

Семејство Стрезо Калајџиевски

с.Долно Дупени

Тел:(047) 482-629
Моб:(070) 525-440

3 двокреветни соби


 

Семејство
Ристовски

с.Долно Дупени

Тел:(047) 482-113
Моб:(075) 585-921

2 двокреветни
1 трокреветна соба


 

Семејство
Димовски

с.Долно Дупени

Тел:(047) 482-151
Моб:(071) 343-759

2 двокреветни соби


 

Семејство Анета
Калајџиевски

с.Долно Дупени

Моб:(070) 442-338

4 двокреветни соби


 

Семејство Лиља
Калајџиевски

с.Долно Дупени

Тел:(047) 482-481
Моб:(070) 773-601

3 двокреветни соби


 

Семејство
Трајковски

с.Претор

Тел:(047) 480-112

2 двокреветни соби


 

Семејство
Теодоровиќ

с.Претор

Моб:(075) 660-617

2 трокреветни соби


 

Семејство
Илиевски

с.Претор

Тел:(047) 480-110

3 трокреветни соби


 

Семејство
Гоце Јоновски

с.Претор

Тел:(047) 480-020
Моб:(070) 476-453

2 двокреветни
2 трокреветни соби


 

Семејство
Кирил Јоновски

с.Претор

Тел:(047) 480-017

3 двокреветни соби


 

Семејство
Калевски

с.Сливница

Тел:(047) 453-102
Моб:(070) 378-311

3 трокреветни соби


 

Манастир
Св.Богородица

с.Сливница

Тел:(047) 480-125 
Моб:(071) 834-578

12 повеќекреветни соби (вкупно 72 кревети)


 

Семејство
Србиновски

с.Љубојно

Тел:(047) 482-221
Моб:(075) 801-663

Куќа од две соби, двокреветна и трокреветна,се издава целосно.


 

Семејство
Станковски

с.Љубојно

Тел:(047) 482-422
Моб:(070) 822-642

3 двокреветни,
1 трокреветна,
1 четрикреветна.


 

Семејство
Зоре Новковска

с.Љубојно

Моб:(075) 757-254

3 двокреветни соби ,
1 еднокреветна –дупло легло.


 

Семејство
Ванчо Стојановски

с.Стење

Моб:(070) 621-977

1 еднокреветна,
1 двокреветна,
1 трокреветна соба
1 апартман


 

Семејство
Магловски

с.Стење

Моб:(070) 999-628

4 апартмани


 

Семејство
Тасевски

с.Стење

Моб:(071) 225-484

2 трокреветни соби


 

Семејство
Љупче Стојановски

с.Стење

Моб:(075) 492-707

4 трокреветни соби


 

Семејство
Славко Ѓоргиевски

с.Стење

Тел:(047) 484-529
Моб:(070) 724-779

3 трокреветни соби


 

Семејство
Љупчо Ивановски

с.Стење

Тел:(047) 484-710

3 трокреветни соби


 

Семејство
Илче Илиевски

с.Стење

Тел:(047) 484-958

2 трокреветни соби


 

Семејство
Гоце Стефановски

с.Стење

Тел:(047) 484-024

2 двокреветни соби


 

Семејство
Драги Костовски

с.Стење

Моб:(076) 434-880

7 трокреветни соби


 

Семејство
Божин Трајчевски

с.Стење

Тел:(047) 484-011

3 трокреветни соби


 

Семејство
Јован Поповски

с.Стење

Тел:(047) 452-959

2 двокреветни соби


 

Семејство
Методи Георгиев

с.Стење

Моб:(070) 797-978

3 трокреветни соби


 

Семејство
Дијана Секуловски

с.Стење

Тел:(047) 484-592

4 трикреветни соби.


 

Семејство
Кондовски

с.Стење

Моб:(070) 472-472

5 трокреветни соби


 

Семејство
Васко Несторовски

с.Стење

Моб:(070) 558-870

2 трокреветни соби


 

Семејство
Кадински

с.Стење

Моб:(076) 406-630

3 двокреветни соби


 

Семејство
Науме Илиевски

с.Стење

Тел:(047) 453-266
Моб:(071) 317-212

2 двокреветни
1 трокреветна соба


 

Семејство
Димче Илиевски

с.Стење

Тел:(047) 453-955
Моб:(070) 717-301

2 двокреветни
1 трокреветна соба


 

 

cialis

 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп