Печати Е-пошта

Назив                                  
Адреса                                                 
Контакт

"Токин Апартмани"

Маркс и Енгелс 7,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 232-309


 

"Бреза"

Моша Пијаде бр.24а,
Прилеп

Тел: (048)423-683;
Фakc:(048)413-888
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите www.breza.com.mk


 

 

"Диор"

Маршал Тито бб,
Ресен

Тел:(047)454-550  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

 

"Холидеј"

Јосиф Јосифовски 243,
Ресен

Тел:(047)452-904


 

 

"Европа"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел: (078)443-864
Тел: (047)276-201
www.restoranevropa.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите '; document.write( '' ); document.write( addy_text81257 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


viagrasansordonnancefr.com

 

 

"Чичко Таљо"

Битолска бб,
Демир Хисар

Тел:(071)222-649
Тел:(047)276-941


 

 

Рибник "Бабино"

с. Бабино,
Демир Хисар

Тел:(070)681-666
Тел:(047)271-800


 

 

cialis

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп