Печати Е-пошта

https://www.viagrasansordonnancefr.com/

Назив
Адреса
Контакт

"Епинал"

Широк Сокак,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.hotelepinal.com
Тел:(047) 224-777
Тел:(047) 224-778


 

"Битола"

Васко Карангелевски бб,
Битола

Тел: (047) 256-936
Тел:
(047) 255-694
Факс:(047)255-368


 

"Молика"

Бегова Шема cialis pharmacie бб,
Битола
(15 км од Битола)

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 229-406
Факс:(047) 229-048


 

"Премиер"

Лавчански пат бб,
Битола

www.premier.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 202-060
Тел:(047) 202-090
Факс:(047) 252-807


 

"Де Ниро"

Кирил https://www.viagrasansordonnancefr.com/achat-viagra-en-ligne/ и Методиј 5,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.hotel-deniro.com
Тел:(047) 229-656
Факс:(047) 207-233


 

"Шумски cialis Фенери"

с. Трново,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.sumskifeneri.com.mk
Тел:(047) 293-030
Тел:(047) 293-131
Факс:(047) 293-546


 

"Стрежево"

с Нижеполе,
Битола

Тел:(047) 293-158
Тел:(047) 207-836


 

"Милениум"

Широк Сокак,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 241-001


 

"Амбасадор"

Београдска 2a,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
www.hotel-ambasador-bitola.com


 

"Капри"

Довлеџик бб,
Битола

www.kapri.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел: (047) 256-500
Факс:(047) 257-600
Moб: (075) 269-070


 

"Рис"

с.Трново,
(6км од Битола)

Тел:(047) 293-901


 

"ЗЛТЦ Пелистер"

с.Нижо Поле,
(12км од Битола)

Тел:(047) 293-014
Тел:(047) 207-816


 

"Фонтана"

с.Бистрица,
(6км од Битола)

Тел:(047) 268-599
Тел:(047) 242-680
Моб:(071) 375-380


 

"Шатор"

с.Трново,
(4км од Битола)

Тел:(047) 293-409


 

"Токин Апартмани"

Маркс и Енгелс 7,
Битола

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 232-309


 

"Дион"

Јоска Јорданоски бб,
Прилеп

www.hoteldion.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048) 430-965
Тел:(048) 426-260
Факс:(048) 420-851


 

"Салида"

Иво Лола Рибар бб,
Прилеп

www.hotelsalida.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел: (048) 400-333
Факс:(048) 400-444


 

"Кристал Палас"

Ленин 184,
Прилеп

www.kristalpalas.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел: (048)  418-000,
Тел: (048)  400-050
Факс:(048) 400-060


 

"Сонце Га"

Александар Македонски 4/3а,
Прилеп

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел: (048)401-800
Факс: (048)416-415


 

"Монтана Холидеј"

Хотелска зона бб,
Крушево

www.montana.com.mk
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(048)477-121


 

"Панорама"

Хотелска зона бб,
Крушево

Тел: (048)477-026
Факс:(048)447-801


 

"Китка - Агроплод"

11-ти Октомври бб,
Ресен

Тел:(047) 452-176
Тел:(047)455-811


 

"Претор - Агроплод"

с.Претор бб,
Ресен

Тел:(047) 480-003


 

"Лалак"

с. Царев Двор бб,
Ресен

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Тел:(047) 488-500


 

"Рива"

с.Стење бб, viagra vegetal
Ресен

www.hotelriva.net
Тел:(047)484-165
Тел:(047) 452-598
Моб:(071)333-157


 

"Мартин"

с.Претор бб,
Ресен

Моб:(070) 211-306


 

"Хотел Борец"

с.Претор бб,
Ресен

Тел:(047) 800-080


 

"Младост"

Битолска бб,
Демир Хисар

Моб:(070)207-235
Тел:(047)276-351


 

 


Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп