Е-пошта Печати

Во Пелагонискиот регион сместувањето е разновидно и одговара на потребите на сите гости. За оние кои сакаат престој во градските средини во близина на трговски центри, кафе-барови, продавници и ноќни клубови, постојат хотели и мотели од висока категорија. Професионалноста во работењето ги прави препознатливи овие хотели и мотели. Услугите кои тие ги нудат одговараат и на најспецифичните потреби на секој гостин.

За еден турист најдобар начин да го запознае регионот е да престојува во едно од неговите домаќинства. Престојот во приватно сместување има голем број предности. Цената, за разлика од луксузен хотел е пониска, а тука е и можноста

за запознавање и дружење со домаќините.

 

Оние со авантуристички дух и спортски навики, во acheter viagra pas cher usa Пелагонискиот регион можат да престојувааат во планинарски и ловечки домови на планините Ниџе, Селечка, Пелистер и Бушова планина.

 

Социјални мрежи

Оваа публикација е изработена со помош од Европската унија. Содржината на оваа публикација е единствена одговорност на Регионална развојна агенција на Пелагонија - ПРЕДА, и во никој случај не треба да се сфатат како одраз на ставовите на ЕУ.
Joomfish System Plugin not enabled

Анкета

Која е целта на Вашето патување до и низ Пелагонија?
 

Како до Пелагонија

Фото Албум

~ дополнителни информации ~

Изработка ВИРТУС Студио Прилеп